



## **Meeting Agenda - Palliser Triangle Health Advisory Council**

Monday, April 22, 2024; 12:00 - 2:00 p.m. public meeting / Zoom Contact pallisertriangle@ahs.ca for details.

4	Wolcome Indigenous Land Asknowledgement and Houseksening	12:00 = ==
1.	Welcome, Indigenous Land Acknowledgement and Housekeeping	12:00 p.m.
		(9 min)
2.	Approval of Agenda and Meeting Summary from February 13, 2024	12:09 p.m.
		(1 min)
3.	Wellspring Cancer Support Alberta	12:10 p.m.
	Presenter: Rebecca Perkins, Outreach Manager	(30 min)
4.	New Business	12:40 p.m.
	South Zone Executive Leadership Update	(30 min)
	Linda Iwasiw, Chief Zone Officer	
	Dr. Aaron Low, Zone Medical Director	
5.	Rural Health Professionals Action Plan (RhPAP) Update	1:10 p.m.
	Lynsey Robinson, Rural Community Consultant	(10 min)
6.	Voices of the Community	1:20 p.m.
		(10 min)
7.	Council Roundtable and Good News Stories	1:30 p.m.
		(15 min)
8.	Report from the Chair	1:45 p.m.
	Krista Weiss	(10 min)
9.	Advisory Council Coordinator Update	1:55 p.m.
	Christine Osunde	(5 min)
10.	Next Meeting	
	Date: TBD	
	Location: TBD	
	Contact: pallisertriangle@ahs.ca for details	
11.	Meeting Adjournment	2:00 p.m.
11.	Wieeting Aujournment	2.00 μ.

<sup>\*</sup>subject to change and approval