



Meeting Agenda – Oldman River Health Advisory Council

Tuesday, April 9, 2024; 12:00 p.m. – 2:00 p.m. / Zoom Contact oldmanriver@ahs.ca for details.

		T T
1.	Welcome, Indigenous Land Acknowledgement and Housekeeping	12:00 p.m. (9 min)
2.	Approval of Agenda and Meeting Summary from February 26, 2024	12:09 p.m. (1 min)
3.	Presentation: University of Lethbridge Medical - PAs Program	12:10 p.m. (20 min)
4.	Presentation: Rural Health Professionals Action Plan (RhPAP) Update	12:30 p.m. (20 min)
5.	New Business	12:50 p.m.
	South Zone Executive Leadership Update / Q&A	(30 min)
	Linda Iwasiw, Chief Zone Officer	
	Dr. Aaron Low, Zone Medical Director	
6.	Voices of the Community	1:20 p.m. (10 min)
7.	Council Roundtable and Good News Stories	1:30 p.m. (10 min)
8.	Report from the Chair • Colleen Bianchi	1:40 p.m. (10 min)
9.	Advisory Council Coordinator Update	1:50 p.m.
	Christine Osunde	(10 min)
10.	Next Meeting Date: TBD Location: TBD Contact: oldmanriver@ahs.ca for details	
11.	Meeting Adjournment	2:00 p.m.

^{*}subject to change and approval